Real RPG
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 It's war, I fall for you .

In jos 
AutorMesaj
Michael 'Spicey' Trigger

avatar

Mesaje : 4
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: It's war, I fall for you .   Mier Mai 16, 2012 8:41 am

  Privaaat ;3
  Vineri seara, şapte fără un sfert.

  Spicey se uită la ceas o dată. Apoi încă o dată. Din nou şi din nou. Pentru că o aştepta să apară de undeva şi ea nu mai venea. Ajung vineri seară, i-a spus. Deci trebuiea să ajungă. Se ridică de bancă, se uită în jur, apoi la panoul care afişa orele la care vor ajunge trenurile. Trebuia să ajungă. Se aşează la loc, îşi scoate una dintre ţigările lui cu cireşe, ale ei, adică, din buzunar, o parinde, şi pufăie relaxat, sprijinidu-şi coatele de genunchi. Scrumează pe jos, privind cum scrumul se zdrobeşte de pământ. Zâmbeşte. Telefonul, pentru a mia oară în acea după-amiază, îi sună în buzunar. Îl scoate de acolo şi se încruntă. Răspunde, sictirit.
  " Unde eşti?! Trebuia să filmezi la ora asta? " se aude vocea prea cunoscută a managerului său. Oftează, scoţânud-şi ţigara dintre buzele rozalii, zâmbind.
  " Sunt în tren. " spune, rânjind, ştiind că asta o să îl omoare încet.
  " Eşti nebun. Vino aici până nu aflu în ce tren eşti! " mârâie el, enervat.
  Michael îi închide în nas, îşi pune telefonul în buzunarul sacoului şi îşi sufulcă mânecile, satisfăcut oarecum. Era mult mai bine acum. Mai pufăie odată din ţigară, apoi o stinge, aruncând-o pe jos şi zdrobind-o cu vârful papucului. Era, până la urmă, ziua lui liberă, după cum se anunţase singur.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Louise de Chevale

avatar

Mesaje : 3
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: It's war, I fall for you .   Mier Mai 16, 2012 12:31 pm

 • Say you'll never leave me lonely
  Say that you wanna know me
  Tell me baby if I'll let you hold me
  That I'll be safe in your arms

  Auzi acele versuri, probabil le şi vredonă fără să îşi dea seama. Ştia acea melodie, ea o cântă, scrisă de ea pentru el, melodia pe care i'o dedică cu atâta bucurie. Îi era dor de el, nu putea minţi, trecură ceva timp de când nu îl mai văzu însă cum filmările pentru noul ei film se terminară, acum era liberă doar să se întoarcă înapoi la el. Zâmbi copilăreşte dându'şi părul după ureche, lăsându'şi sfioasă cotul pe marginea ferestrei. Privind pe fereastră, nu vedea nimic pentru că adevărul era că tot ce putea vedea era zâmbetul lui în mintea ei şi peste tot pe unde îşi îndrepta privirea.Ştia că era stresat de impresarul lui, însă nu îi părea rău că îl răpea de la muncă, îi era dator cu asta până la urmă. Se ridică în picioare de pe scaunul ei fiind conştientă că în cinci minute va ajunge în staţie. Îşi trase valiza ridicându'se uşor pe vârfuri, în câteva minute fiind deja în faţa uşi trenului. Era un tren destul de rapid, iar la cum îl cunoştea pe Michael la sigur şi el la fel de rapid ca trenul ajunse pentru a o întâmpina, ştia şi ea că nu ar lăsa'o singură.
  Trenul trecu pe lângă banca pe care se află el. Îl privi zâmbind pregătindu'se să coboare din tren. Uşile se deschiseră, Louise trăgându'şi valiza pe role după ea. O luă prin spatele lui, lăsându'şi valiza lângă ea, îi puse mâinile la ochi lăsându'şi bărbia pe umărul lui.
  -Ţi'a fost dor de mine? zise surâzând, muşcându'l uşor de lobul urechi. Nu avea pic de jenă să facă asta, până la urmă, Michael îi luase demult prima dată, în cei doi ani în care erau împreună.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Michael 'Spicey' Trigger

avatar

Mesaje : 4
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: It's war, I fall for you .   Joi Mai 17, 2012 4:42 am

  Îşi mai aprinde o ţigară, fidel credinţei lui "când o aştepţi pe Louise aprinzi ţigară de la ţigară" şi pufăie fericit. Se uită la ceas. În cinci minute va fi aici, se va strecura în spatele lui şi îl va saluta. Este atât de previzibilă. Fără să vrea, se apucă de fredoant, continuând să stea aplecat în faţă. Îşi trece mâna prin părul brunet, privind-o cum coboară din tren şi cum se strecoară, fără ca el să o vadă, cică, în spatele lui. Îi aude tocurile. Este extrem de uşor de depistat în acestă mare gri, ea fiind o pată de culoare. Rânjeşte când îi simte mâinile peste ochi. Lasă ţigara să îi cadă şi îşi împleteşte degetele cu ale ei, trăgându-le de acolo. Îşi întoarce capul încet, sărutându-i obrazul prelung. Uită, cât îi simţea parfumul dulce, de lumea din jurul ei, de tot. Pentru că era cu ea. Se retrage uşor, şi zâmbeşte.
  " Nu, te aştept de două ore degeaba. " spune el, zâmbind uşor, drăgându-se din nou cu mirosul ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Louise de Chevale

avatar

Mesaje : 3
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: It's war, I fall for you .   Joi Mai 17, 2012 4:54 am

 • Chicoti slab trecându'şi mâna peste capul lui, fără să vrea şi făcând o piruetă. Îşi luă valiza, trâgând'o uşor în urma ei. Se aşeză în faţa lui zâmbind cald. Acelaşi el cu nimic diferit. Era deja obişnuită, însă nici că o deranja cu ceva. Îşi dădu părul pe spate scoţându'i limba.
  -Oh, ştiam că ţi'a fost dor de mine. zise rânjind strângându'l uşor de mână. Se aplecă spre el sărutându'l apăsat pe buzele'i fine. Se depărtă uşor de el zâmbind.
  -Şi unde mergem acum? zise clipind des, chicotind.
  Era destul de obosită chiar dacă ca să fie sinceră văzându'l pe el aici lângă ea nu prea mai avea nevoie de nimic. Îşi ţuguie uşor buzele privind în jurul ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Michael 'Spicey' Trigger

avatar

Mesaje : 4
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: It's war, I fall for you .   Joi Mai 17, 2012 6:49 am

 • Zâmbeşte larg către tânără, privind-o cum îşi ia bagajul şi se aşează lângă el. Nu a avut timp să se ridice ca să îi ia el, dar nici nu avea de gând să îl lase. Era extrem de strictă în acest fel. Îi zâmbeşte, ascultându-i răspunsul. Apoi îi simte buzele apăsându-se peste ale sale şi rânjeşte satisfăcut, prinzând-o din spatele capului, trăgând-o mai aproape de el. Se încruntă când se retrage din sărut. Ar fi trebuit să dureze mai mult. Se ridică, lându-i bagajul înainte ca ea să poată comenta.
  " Păi, mergem să ne plimbăm. Adică, la un restaurant pentru că mor de foame. " rosteşte pe un ton fericit, trecându-şi mâan pe după umerii ei, trăgând-o aproape de el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: It's war, I fall for you .   

Sus In jos
 
It's war, I fall for you .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forever Young :: Oraşul :: Gara-
Mergi direct la: