Real RPG
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 "All life is an experiment. The more experiments you make the better."

In jos 
AutorMesaj
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Mier Mai 16, 2012 10:16 am

Razele soarelui atingeau jucăuşe sticla zgâriată a ferestrei, mângâind chipul palid al tânărului David. Leneş, atinse de ceva timp cu tălpile goale podeaua răcoroasă ce mereu îl făcea să tresare uşor. Cu un zâmbet specific pe buze, păşi către baie şi îşi făcu un duş scurt şi cald, îmbrăcându-se în doar câteva clipe cu un tricou violet într-un constrast cu desene galbene şi blugi verzi. Nu prea îi păsa de părerile altora, ci de cum şi ceea ce simţea pe moment, aceea făcea. Părul şaten, ce-i cădea uşor până la umeri, deja era ciufulit de la natură, deci indiferent cât ar fi stat în faţa bucăţii de sticlă în care-şi vedea reflexia în fiecare dimineaţă, tot aşa ar fi arătat. O scurtă privire de jur-împrejur, iar rucsacul în care-şi vîrî ochelarii de soare, sticla de apă şi pachetul de ţigări împreună cu bricheta şi alte lucruri, îl aşeză pe umeri iar sub braţ îşi luă numai-decât mult iubita placă de skateboard. Nu avea să facă cine ştie ce drum astăzi, însă simţea nevoia de o scurtă plimbare pe străzile luminate de mândrul soare în acea zi prea însorită pentru el.. şi totuşi, spera la o vreme ceva mai răcoroasă.
Oftă scurt iar în a doua secundă, ieşi pe uşă, închizând-o în urma sa şi numai cât ar fi clipit din ochi, se şi trezi în arşiţa dimineţii ce numai la ora 9:30 soarele deja îşi vărsa puternicele raze fierbinţi peste pământ. Îşi puse placa pe asfalt şi fără vreo altă reţinere, se urcă pe ea şi porni tot înainte, fără să aibă vreo destinaţie oarecare. Între timp, îşi scoase pachetul de ţigări din ruscac şi îşi aprinse lacom un tutun.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Baek Jin Ah

avatar

Mesaje : 2
Data de înscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Joi Mai 17, 2012 4:25 am

Nu dormi toată noaptea şi asta probabil doar pentru că Lucky nu făcu nimic toată noaptea decât să se fâţâie pe toate părţile şi să nu o lase pe Jinny să doarmă deloc. Oftă lung dându'şi uşor cu mâna pe la ochi sperând doar să nu arâte atât de moartă precum credea ea. Îşi vedea câinele pe covorul din camera ei alergând în jurul cozi lui fără vreun sens. Ei bine, nu putea fi supărată pe el, era doar un câine şi poate asta era tot ce ştia el să facă. Oftă scurt dându'şi drumul la şuviţa şatentă de păr cu, care oricum se jucară toată dimineţa şi seara. Se ridică de pe salteaua moale a patului privind pe geam apo spre câinele ei clipind des. Se întinse rapid după care se îndreptă alene spre şifonier. Îşi luă un top mov şi nişte colanţi scurţi negri, pe care le îmbrăcă rapid. Îşi luă în picioare o pereche de balerinii negri începând să caute prin cameră după lesa câinelui. Se uită în jur însă nu o găsi pe nicăieri, simţi botul umed al câinelui pe braţui ei, uitându'se în spatele ei către el. Lesa era în gura lui. Zâmbi dulce mângâindu'l uşor pe creştetul capului. Îi puse lesa, după care îşi luă mobilul de pe noptieră. Ieşi din casă numai în câteva minute ochii ei făcând rapid contact cu lumina, clipi des, oftând.
Întinse uşor zgarda începând să se lase plimbată de căţelul ei fără să privească cu prea mult interes. Îi auzi lătratul simţind cum acesta o smulceşte, îndreptându'se spre un băiat ce mergea cu skateul. Jinny încercă să îl tragă spre ea deşi căţelul era foarte pornit.
-Lucky opreşte'te! ţipă încruntată încercând să îl mai tragă odată. Se văzu cât mai aproape de băiatul din faţa ei muşcându'şi cu putere buza inferioară.
-Ai grijă! zise către băiatul din faţa ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   Joi Mai 17, 2012 8:11 am

Ash începu să formeze cercuri de fum în aer, relaxându-se cu totul şi profitând de acea vreme splendidă. Ei, drăcie! Era cald, simţea că se topeşte mai rău decât o îngheţată şi nu avea idee de ce acceptase să iasă să se plimbe cu skate-ul la acea oră.. dar multe lucruri erau fără sens pentru Aiden de la o vreme. Nu mai ţinea cont de unele împrejurări, ci impulsul de moment era mai important. Îşi scoate într-un final din rucsac o şapcă şi o aşeză mai bine pe cap şi îşi mai făcu avânt de două ori. În mintea lui derulau fel şi fel de imagini, ba mai mult, în curând trebuia să joace pentru o piesă de teatru dar şi un serial, colegii de trupă doreau turneu cu acesta iar cei de la diferite companii cereau şedinţe foto. Măcar în aceste zile libere, profită de orice ocazie ce avea să se ivească.
Mai trase un alt fum din ţigară şi închise ochii. După câteva clipe, îi redeschise iar în urechile sale se izbeau câteva cuvinte rostite pe o voce feminină însă pe moment nu realiză dar când îşi întoarse chipul, mări ochii când văzu patrupedul îndreptându-se cu viteză către el. Bineînţeles, ameţit pe moment se împiedicase, căzând undeva pe iarba moale, într-o poziţie nu foarte ciudată, mai degrabă lat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: "All life is an experiment. The more experiments you make the better."   

Sus In jos
 
"All life is an experiment. The more experiments you make the better."
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forever Young :: Oraşul :: Parcul-
Mergi direct la: