Real RPG
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Can I be your heart?

In jos 
AutorMesaj
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 10:58 am

 • PRIVAT; Me and my Joshua G. d'Louise~
  O după-amiază târzie de vară, undeva în jurul orei 16:45, restaurant;

  Îi zâmbi tinerei ce comandase o prăjitură cu ciocolată, lăsându-i desertul în faţă şi apoi se retrase lângă tejghea, păstrându-şi zâmbetul pe buze. Deşi uneori, în zilele ei proaste, era greu să rămână zâmbitoare, reuşea să o facă. Îşi dădu părul din ochi şi când unul din colegi de tură îi spuse că poate lua o pauză. Bianca îi mulţumi, şi-şi dădu şorţul alb ce-l avea legat pe talie, jos, apoi intră în spate, în camera personalului, trântindu-se pe o canapea. Îşi scoase un sandwich din geancă, simţind cum o roade foamea, apoi începu să butoneze telefonul, în timp ce mânca. Clipi des din genele-i lungi şi negre, privind cu zâmbetul pe buze mesajul de la fratele ei şi îi tastă rapid un răspuns, lăsându-şi iPhone'ul lângă ea. Îşi trecu limba peste buze, privind tavanul gânditoare. Fără să vrea, gândurile îi zburară la Joshua, iar inima i se strânse dureros în piept.
  -La dracu, mârâi şi lăsă mâncarea pe masă, căci îi pierise foamea. Rămase acolo, fără să mai reuşească să se gândească la altceva, şi imediat cum cineva o anunţă că e timpul să intre înapoi în tură, se ridică, împachetă sandwich'ul şi-l băgă înapoi în geantă. Ieşi din încăpere, legându-şi la loc şorţul şi se îndreptă spre masa ocupată de cineva care tocmai intrase, fără a fi atentă la cine este.
  -Cu ce vă servesc? întrebă calmă, afişând obişnuitul ei zâmbet, dulce şi profesional.

  outfit [fără geantă şi sacou]
Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 11:23 am

  Fără să vrea trânti ușa de la cameră , aruncându-se în patul de două persoane. Privi în dreapta lui , observând acel loc liber. Oftă zgomotos , gândindu-se la Bianca, dar imediat își scutură capul și se ridică repede din pat , intrând în baie. Își dădu hainele jos intrând în baie. Își făcu rapid un duș , apoi se duse spre dulap de une luase ceva haine pe care le îmbrăcase. Îi era foame și nu voia să mănânce acasă , așa că avea de gând să se ducă la restaurant . Ieși repede pe ușă , mergând fără nici o grabă pe strada pustie . Pășea apăsat pe asfalt , fără să fie atent la drum . Era de câteva ori să fie lovit de mașină din cauza neatenției.Observă că ajunse la restaurant și intră în el. Se așeză la o masă uitându-se prin jurul lui. Destul de pustiu și restaurantul , dar nu era nicio problemă. Se uită pe meniu , neștiind ce să comande. La un moment dat voia să-și ia Sushi , dar renunță. așeasă să ia paste și o sticlă de suc. Așteptă ca un chelner să vină să-i ia comanda. Până atunci își scoase telefonul și începu a tasta la el , trimițând mesaje lui Michael , prietenul lui. Evidenmt , acesta dormea ca de obiceo , dar lui Josh îi plăcea să-l enerveze de fiecare dată.
  Oftă din nou observând că nu era nici un chelner prin zonă și își puse telefonul pe masă uitându-se la tavanul extrem de luminat.
  -La ce mă gândesc? spuse încet , apoi înjurând în gând , trecându-și mai apoi mâna prin păr. Era extrem de abătut , mintea lui bătea câmpii , era plină de lucruri care nu-l interesau absolut deloc. Tresări la auzirea telefonului , citind mesajul primit. Erau mai multe înjurături de la Michael , ceea ce îl făcu pe Josh să rânjească. Auzi apoi vocea unei fete și ridică privirea spre ea. Era o chelneriță care venise să-i ia comanda în sfârșit.
  - O porție de paste carbonara și o sticlă de cola. spuse uitându-se atent la ecranul telefonului.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 11:55 am

 • Trase aer în piept şi îşi îndreptă privirea spre tânăr, când acesta vorbi, căci până atunci, privise aeriană uşa. Rămase împietrită când îl recunoscu, iar imediat după, simţi cum cerul stă să-i pice în cap. Îşi strânse cu putere pumnul, simţind unghiile cum îi pătrund dureros de tare în palmă, şi sângele începe să i se prelingă printre degete, dar se chinui să zâmbească, deşi avea impresia că inima îi este sfâşiată în bucăţele.
  -Desigur. Imediat, rosti calmă şi se întoarse pe călcâie, chiar când uşa se deschise. Curentul produs îi purtă în încăpere parfumul dulce-acrişor cu care era dată. Acelaşi pe care îl folosea din totdeauna.
  -O porţie de paste carbonara şi o sticlă de cola, John, îi spuse bucătarului, iar acesta aprobă. Ieşi din bucătărie şi rămase lângă tejghea.
  -Bianca, mâna ta. Dumnezeule, eşti plină de sânge pe mână! exclamă alarmată, Dennise, o colegă şi de asemenea prietena ei cea mai bună, după ce îşi servi clienţii. Şatena îşi privi palma stângă şi miji ochii. Cum de nu simţise asta? Ridică instantaneu capul, uitându-se la Joshua, şi află răspunsul. Din cauza lui. Niciodată nu fusese conştientă de ea, când era în preajma lui. De ce s-ar fi schimbat ceva atunci?
  -Lasă, nu contează. Duc comanda asta şi merg să mă spăl, surâse împăciuitoare şi chiar atunci, John o strigă să vină să ia comanda. Intră în bucătărie, şi aşeză pe o tavă farfuria, paharul şi sticla de cola, apoi ieşi. Deşi o durea palma, ţinea tava cu mâna stângă.
  -Comanda dumneavoastră, domnule, spuse când ajunse la masa lui şi îi lăsă mâncarea şi băutura în faţă.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 12:09 pm

  O privi pe chelneriță și rânji. Îi era dor de ea , dar din prostia lui s-au despărțit. Doare să se ducă la ea și să-i vorbească , dar evident că ea îl ura din tot sufletul. Îi observă atent mișcările , apoi oftă. Își așteptă comanda , încă tastând la telefon. Se gândea la Bianca , chiar dacă încerca să nu o facă. O văzu din nou pe fată venind cu mâncarea lui. O prinse de mână uitându-se la ea atent , încercând să pară serios.
  -Stai , sigur nu e nimic pus în mâncare? Au mai încercat unii să mă otrăvească. spuse serios uitându-se în ochii Biancăi. O ținu strâns de mână , nelăsând-o să plece . Se ridică imediat de pe scaun , și se apropie de ea luând-o în brațe , știind că asta avea să o uimească.
  -Credeai că am uitat de tine , nu? spuse încet strângând-o ușor în brațe. Normal că a crezut asta , doar eu am fost idiotu care s-a culcat cu alta. își spuse în gând , certându-se pe sine.
  Era destul de multă lume în restaurant , dar nu era prea important. Toate persoanele stăteau și se uitau la cei doi în loc să-și vadă de mâncarea lor. Josh voia să zică ceva , dar se abținu să nu strice momentul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 12:27 pm

 • Privirea-i deveni rece când o prinse de mână şi strâmbă cu dezgust din nas, auzindu-l. Rânji ironic, privindu-l cu aroganţă.
  -Nu domnule, noi nu facem asemenea fapte josnice, spuse, conştientă că toată lumea se uita la ei. Se ruga în mintea ei, ca un coleg sau Dennise să o scape de acolo. Dar nu se întâmpla nimic. Scăpă tava, acum goală jos când o luă în braţe, simţind acea durere specifică, ca în ziua când se despărţiră.
  -Nu. Credeam că nu o să ai nesimţirea şi tupeul să mă mai priveşti în ochi, după ce te-ai purtat ca un nenorocit, spuse rece şi-şi puse palmele pe pieptul lui, împingându-l. Se trase cu putere din braţele lui, aruncându-i o privire dispreţuitoare şi îşi luă tava de jos, întorcându-i spatele. În acel moment în venea să plângă. Şi Dennise văzu asta, căci îi luă tava din mână, întinzându-i-o unui coleg, apoi o trase de mână în camera din spate. Când Bianca fu sigură că este departe de ochii lumii, se prăbuşi pe o canapea şi începu să suspine, având impresia că până şi Dumnezeu îşi bate joc de ea.
  -Nu. Nu plânge iubito. Nu merită, oftă blondina şi se aşeză lângă şatenă, trăgând-o în braţele ei. Bianca îşi lăsă capul pe pieptul acesteia, plângând în continuare.
  -De ce aici? De ce tocmai el? Anul trecut când ne-am despărţit în Londra am reuşit să trec peste, odată ce am ajuns aici. Dar acum? întrebă şi se ridică, privind-o cu ochii în lacrimi pe prietena ei, ce îi şterse cristalele umede de pe obraji.
  -Acum nimic. Nu-i da satisfacţia să te vadă distrusă şi doborâtă la pământ. Dacă am învăţat ceva despre băieţi, este că niciodată nu le pasă de o fată, zise Dennise şi se ridică, trăgând-o după ea. Bianca o urmă, privindu-şi mâna. Blondina începu să-i cureţe rănile, apoi îi bandajă palma.
  -Acum spală-te pe faţă, machiază-te din nou şi hai să ieşim, zâmbi tânăra, iar şatena aprobă, spălându-şi chipul. Se machie la loc, apoi ieşiră amândouă, Bianca adorbând o figură indiferentă.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 12:44 pm

  Observând reacția fetei , o lăsă să plece încă privind-o. Nu băgă în seamă privirile celorlalți și ieși din restaurant. Era nervos. Cum fusese atât de idiot să o ia în brațe și să-i pună acea întrebare tâmpită. Se opri uitându-se în spate. Își continuă drumul până afară , unde se rezemă de peretele exterior , punându-și mâinile în cap. Nu știa ce să mai facă. Se uită în dreapta și stânga , observând lumea care trecea pe lângă el și care își întorcea privirea spre el. Simțea că înnebunește la un moment dat. Oftă lung șimțindu-se ciudat. Intră înapoi în restaurant ducându-se la bar și luându-și o sticlă de apă. O desfăcu repede și bău 2 guri. Întrebă barmanul dacă a văzut-o pe Bianca. Acesta îi spuse că nu , și imediat Josh plecă din restaurant îndreptându-se spre casă. Intră repede pe ușă și își luă chitara de lângă canapea Ieșind din casă , se îndreptă din nou spre restaurant și intră în camera unde stăteau chelnerii. Se ascunse după ușă în cazul că cineva îl vedea și aștepta ca Bianca să intre pe acea ușă dintr-un moment în altul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 12:56 pm

 • Privi spre masa unde ar fi trebuit să fie el şi răsuflă uşurată când văzu că plecase. Nu dorea să-l mai vadă. Începu să servească din nou, zâmbind şi mulţumind clienţilor ce o lăudau pentru ceea ce făcuse. "Dacă e demn de lăudat, înseamnă că sunteţi chiar proşti!", gândi nervoasă, pe când ducea vasele murdare în bucătărie.
  -Scumpo, gata tura noastră, spuse vesel John şi îi făcu scurt cu ochiul, pe când îşi dădea jos şorţul. Bianca zâmbi dulce şi aprobă, apoi renunţă şi ea la şorţ şi îl prinse de braţ, ieşind amândoi din bucătărie. Tânărul o lăsă să o ia înainte, apoi când ajunse la uşa angajaţilor şi-o deschise, acesta o prinse de talie, împingând-o uşor înăuntru. Şatena râse şi îl înghionti în joacă, pe când acesta încerca să o gâdile.
  -Nu face asta. Haide John! exclamă râzând şi se agăţă de gâtul lui, iar acesta o lăsă uşor pe spate. Nu-l văzură pe tânărul ce stătea lipit de perete. Nu erau atenţi.
  -Ce-mi dai ca să te las? întrebă brunetul şi rânji în colţul gurii, făcând-o pe Bianca să roşească. Îl lovi în joacă în piept.
  -Nu te da la mine, că te spun lui Dennise, zise serioasă, dar o bufni râsul, apoi îl sărută pe obraz, zâmbitoare. John îi dădu drumul, iar tânăra ţopăi pentru aş lua geanta şi sacoul. Tresări în schimb când aproape de lovi de Josh, iar zâmbetul îi dispăru.
  -Ce cauţi aici? întrebă pe un ton sec, făcându-l pe brunet să o privească. Acesta se încruntă şi veni lângă ea, privindu-l ciudat pe şaten.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 1:07 pm

  Îi observă pe cei doi , iar când șatena se uită la el , Josh își mișcă degetele pe corzile chitării , începând să fredoneze melodia care o compusese pentru Bianca acum ceva ani . Iubea acea melodie , de fiecare dată când o asculta își aducea aminte de clipele când cei doi erau împreună. Continuând să cânte , o privi pe fată drept în ochi și pe tipul care rămăsese uimit uitându-se la cei doi. Își îndreptă privirea din nou spre Bianca , iar când termină de cântat , îi privi expresia și se apropie de el.
  -Asta caut aici...am venit să-mi cer scuze. spuse oprindu-se în fața ei privind-o. era mult mai scundă decât el , dar oricum o iubea foarte mult. Tipul care stătea de câteva minute bune acolo nemișcat își luă aina și ieși din cameră , rămânând decât Josh și Bianca în cameră. Băiatul încă o privea și îi aștepta reacția , iar cel mai pribabil ea avea să spună că nu îi păsa de scuzele lui și că nu-l va ierta niciodată .Dar Josh nu voia să audă cuvintele acelea pe care le auzise de sute de ori ieșind din gura șatenei. Oftă silențios , închizând ochii pentru câteva momente iar mai apoi deschizându-i și analizând-o pe fata din fața lui. Bianca nu se schimbase deloc , ba chiar devenise mult mai frumoasă decât cu un an în urmă când cei doi se separaseră în Londra.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Joi Mai 17, 2012 1:19 pm

 • Melodia pe care el începu să o cânte îi zgudui sufletul, la fel de tare, ca şi prezenţa lui acolo. Pufni, deşi simţea nevoia să plângă din nou şi privi spre John ce îi privea ca prostul, fără a-i veni să creadă. Ochii îi rămăseseră reci, deşi se simţea atât de rău. Faptul că el continua să o deranjeze după ce îi spusese de fiecare dată că nu mai vrea să-l vadă, o deranja.
  -Poţi să-ţi bagi scuzele undeva, Joshua d'Louise! Nu am nevoie de ele şi nici de tine, spuse nervoasă când îl auzi vorbind atât de calm. Îl privi şi cu greu se abţinu să nu-l lovească. O enerva pe cât o uimiea ipocrizia lui. Ştia foarte bine, că dacă ea, l-ar fi înşelat, nu ar mai fi vrut să audă nimic despre ea, dar el, continua să apară şi să-i deranjeze viaţa.
  -Încetează să mai apari aici. Nu-mi pasă. Te duci la alt restaurant, dar nu mai vreau să te văd câtă viaţă o să mai am, mârâi şi îi întoarse spatele, apoi îşi luă din mers, sacoul pe ea, şi geanta de pe canapea. Ieşi din cameră, trântind uşa cu putere şi trecu rapid pe lângă Dennise şi John ce discutau aprins despre Josh, şi bineînţeles... ea. Oftă ieşind din restaurant. Se săturase până peste cap. Îşi scoase telefonul când acesta începu să sune şi oftă pentru a doua oară, văzând numele fratelui ei. Nu voia ca acesta să afle că Joshua era acolo. Ştia ce se întâmplase, iar Bianca era conştientă că dacă va ştii că a apărut în acel oraş, nu va ieşi bine. Nu pentru şatenul ce odată fusese al ei. "De ce încă îmi fac griji pentru el?" se întrebă în intimitatea gândurilor sale, în vreme ce paşii ei micuţi, se îndepărtau de restaurant. Răspunsul la întrebarea pusă nu întârzie să apară. "Pentru că încă îl mai iubeşti, deşi nu vrei să recunoşti şi nu vrei să-l ierţi", îşi auzi conştiinţa şi îşi dădu ochii peste cap. Dar ştia că era purul adevăr.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Vin Mai 18, 2012 6:28 am

  O privi cum părăsea camera , iar Josh oftă zgomotos. Lăsă chitara lângă canapea și alergă după Bianca. Știa că ceea ce zisese fata nu era adevărat. Absolut nimic. Ieșind din restaurant , se uită în toate părțile. O zări cum se depărta de restaurant și începu din nou să alerge după ea. Respira greu , iar când se apropie de ea , încetini și o prinse în brațe.
  -Știu că nu e adevărat ce ai spus. Nu poți accepta faptul că îmi pare rău? spuse el serios strângând-o în brațe. Ura când ea făcea acel lucru .Era mult prea căpoasă și nu putea accepta ceea ce i se spunea niciodată.
  -Dacă îți aduci aminte , în acea zi Albert îmi pusese droguri în paharul cu vin. Crezi că dacă eram treaz mai făceam ce am făcut? spuse cu o voce stinsă afundându-și capul în părul ei șaten . Nu avea de gând să o lase în pace până când nu știa că Bianca îl iertase . Nu îi plăcea să trăiască cu ideea că făcuse ceva rău și nu putuse repara acel lucru cât de cât. O strânse mai mult în brațe oftând. Întorcând-o cu fața spre el și uitându-se în ochii ei , zâmbise ușor.
  -Eu încă te iubesc și știu că și tu. Așa că acceptă acest lucru odată , pentru Dumnezeu ! spuse ușor răstit , încercând să-i bage în cap acele vorbe .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Vin Mai 18, 2012 6:39 am

 • Continuă să meargă, îndepărtându-se de restaurant. Tresări când braţele lui o prinseră de talie, lipind-o de el. Ura când nu o lăsa în pace. Mereu şi mereu trebuia să se întoarcă şi să îi distrugă viaţa şi mai rău decât o făcuse.
  -Du-te dracului şi lasă-mă odată. Nu, nu pot accepta asta, pentru că te-am rugat o seară întreagă să plecăm de acolo, dar desigur, petrecerea "celei mai bune prietene", era mai importantă decât rugăminţile mele. Aşa a fost apoi şi trupul ei, după, spuse şi pufni, apoi îi dădu braţele la o parte, zgâriindu-l. Nu-i păsa. Voia doar să dispară din viaţa ei şi să o lase. Miji ochii când ridică tonul la ea şi se întoarse pe călcâie, lipindu-şi palma de obrazul lui.
  -Niciodată, dar niciodată să nu mai îndrăzneşti să-mi vorbeşti pe tonul ăsta. Şi dacă nu vrei să-i spui lui Jeremy că mă deranjezi şi nu mă laşi în pace, ai face bine să încetezi să mă mai stresezi, mârâi apoi plecă de lângă el, urcând în primul taxi pe care-l văzu. Îi dădu adresa, iar şoferul aprobă pornind maşina şi plecând de acolo.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Vin Mai 18, 2012 6:54 am

  Înjură în gând privind-o. Lăsă baltă planul de a o urmări și începu să meargă încet spre casa lui.Era deprimat...oarecum. Încă îi răsunau în minte cuvinteșe fetei care îl răniră. Dar știa că erau doar cuvinte care mascau adevăratele sentimente ale fetei. Fără să observe trecu de casa lui , îndreptându-se spre parc. Uitându-se la ceas , observă că era ora 6. Afară era foarte luminat , iar Josh se uită la lumea care trecea pe lângă el . Nu mai avea chef de absolut nimic. " A trebuit să fiu eu idiot să nu o ascult...dar așa îmi trebuie. " își spuse în gând în timp ce pășea pe aleile parcului . Se uită la coapcii imenși , apoi la cerul limpede. Zâmbi ușor , dar zâmbetul îi dispăru imediat de pe chip , și se opri pe o bancă. Oftă lung , frecându-și ochiul stâng. Scoase o țigara și o aprinsă , trăgând din ea. Își mută privirea ăn partea dreaptă și avea impresia că o vedea pe Bianca. Dar era doar o iluzie.
  -De ce eu? De ce tocmai eu? spuse încet înjurând , apoi se strânbă involuntar. Terminând de fumat țigarea , își lăsă capul pe spate uitându-se în sus , pierdut.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 12:08 am

 • Achită şoferului, apoi ieşi din maşină şi intră în clasă, fără a-i acorda atenţie, fratelui ei ce începuse să o întrebe ce s-a întâmplat. Urcă scările, apoi intră în camera ei, răsucind cheia în uşă. Se trânti pe pat, privind gânditoare tavanul.
  "Știu că nu e adevărat ce ai spus. Nu poți accepta faptul că îmi pare rău?"
  Oftă, răsucindu-se pe-o parte, încercând să-şi dea seama ce avea de făcut. Întredevăr, era greu de acceptat că îi părea rău? Nu. Dar mândria ei nu o lăsa să-l ierte.
  -Mândria ta nu suferă dacă nu-l ierţi. Ci tu, murmură ca pentru ea şi oftă din nou, ridicându-se în fund. Se sprijini cu spatele de perete, privind absentă patul.
  "Eu încă te iubesc și știu că și tu. Așa că acceptă acest lucru odată , pentru Dumnezeu !"
  Îşi trecu degetele prin păr, trăgând aer în piept şi clătină din cap. Nu ştia ce să facă. Pe de o parte erau sentimentele ei, şi pe de altă parte, amintirile dureroase.
  -Chiar contează atât de mult trecutul, când viitorul ne e mai la îndemână? şopti şi se ridică din pat, clătinând din cap. Se apropie de fereastră şi privi afară, gânditoare. Trebuia să rezolve treaba asta cât mai repede. Oftă, apoi începu să-şi dea hainele ce le purtase jos, căutând altele în dulap. Voia să iasă, să se plimbe, şi să se gândească mai bine. Se îmbrăcă rapid, şi după ce fu gata, ieşi din cameră, coborând scările rapid.
  -Mă duc în parc, spuse şi ieşi din casă, îndreptându-se cu paşi mici spre parc.

  -outfitSmile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 4:41 am

  Se urcase într-un copac , rezemânu-se cu capul de trunchiul acestuia. Oftă zgomotos , strângând în pumn o scrisoare de la ea , care o primise cu 2 ani în urmă. De fiecare când o citea , parcă îi revenea amintirea , și îl enerva la culme. O lăsă să-i pice din pumn , și închise ochii pentr câteva secunde bune. Se dădu jos din copac , mergând pe alee. Se înserase , iar cerul căpăta o nuanță roșiatică spre violet. Josh se opri pentru un miment , privind cerul cu o expresie lipsită de viață. Își continuă drumul și o observă pe Bianca , dar preferă să treacă pe lângă ea fără să o bage în seamă. Măcar acum să-i facă pe plac. Chiar dacă nu dorea să o ignore , o făcu.
  Se opri , uitându-se înapoi. Încă îi zărea siluet , dorea să se ducă la ea și să o strângă în brațe. Dar hotărî să continue să meargă , poate avea să o uite. Simțea totuși că ce făcea nu era corect și că tot el va avea de suferit. Își trecu mâna prin păr și se opri pe o bancă , privind încă o dată cerul care acum avea o culoare întunecată. Voia să se descarce , dar nu avea unde. "Sunt un idiot. " gândi el , și dădu ușor din cap. Telefonul lui începu să vibreze , și îl scoase. Era un mesaj de la prietenul lui , întrebându-l ce face. Josh tastă repede răspunsul , și își închise telefonul , punându-l în buzunar. Nu dorea să fie deranjat ,voia liniște deplină. Se ridică într-un final de pe bancă și se îndreptă spre casă. În drum se opri la un magazin , cumpărând înghețată. Avea de gând să mănânce multă înghetață , cum obișnuia el să facă atunci când era supărat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 6:39 am

 • Primi un mesaj de la Dennise, aceasta spunându-i că Joshua era în parc. Îşi simţi inima bătându-i mai repede în piept, şi grăbi pasul sperând să-l găsească, înainte ca el să plece acasă. Intră în parc şi privi în jurul ei, vântul adiind uşor. Îşi dădu părul de pe chip trăgând aer în piept, apoi continuă să meargă. Nici nu-şi dădu seama când acesta trecu pe lângă ea, dacă nu se întorcea când fu mai departe de aceasta, ca să o privească. Se opri în loc, privindu-l mai apoi cum se îndepărta şi îşi lăsă privirea în jos, pentru aş reţine lacrimile. Când el voise ca ei doi să vorbească, nu dorise ea, iar acum, el nu mai voia să îi mai acorde atenţie. Se întoarse pe călcâie, ştiind că nu mai avea ce face. Îşi băgă căştile în urechi, dând la maxim volumul, pentru a nu auzi pe nimeni, iar în câteva clipe, melodia Rihannei, Cry, începu să-i răsune în urechi. Se aşeză pe o bancă, strângându-şi picioarele la piept, spunându-şi în sinea ei că nu va plânge. Degeaba. Nu dură mult până când lacrimile începură să-i curgă pe obraji şi inima să o doară. Se ridică de jos, începând să fugă, lovindu-se de persoanele din parc. Nu-i păsa. Voia doar să plece de acolo, să fie singură. Îşi şterse lacrimile, alergând în continuare. Nici nu-şi dădu seama când ajunse în zona pustie a oraşului, dar nu-i păsa. Acolo venea de câte ori îi era rău sau era supărată. Îşi stinse cu totul telefonul, lăsându-şi doar iPod'ul să meargă şi intră într-o casă abadonată, urcând scările încet. Se trânti pe canapeaua şubredă dintr-o cameră, strângându-şi picioarele la piept, şi-şi lăsă capul pe genunchi, suspinând încetişor.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 7:01 am

  Ajungând acasă , lăsă înghețata pe masă și se duse în cameră, schimbându-se de hainele care le purtase. Își luase în schimb , o pereche de blugi cu mici rupturi și un tricou alb. Nu voia să stea în casă , așa că plecă din nou. De data aceasta se îndreptă spre zona părăsită a orașului , unde avea obiceiul de a veni când era supărat. Pe drum se gândi la Bianca , cât de nesimțit fusese că o ignorase. Încercă să-și elibereze minte , și observă că ajunse la destinație. Se plimbă pe lângă acea casă părăsită , atât de familiară lui. aici trăiau în continuare amintirile lui cu Bianca , bune și rele. Observă o siluetă venind după casă , și crezu că e Bianca , dar se înșelase. Era o altă fată , pe care nu o cunoștea. Încercă să-i zâmbească , și își văzu mai departe de drum. Își îndreptă privirea spre geamul de la sufragerie , și oftă. Acea fată se apropie de el , cu un zâmbet pe buze.
  -O zi proastă? întrebă aceasta , iar Josh se uită spre ea.
  -Nu numai o zi...toată viața. spuse aproape fără voce , îndreptându-se spre o bancă din apropiere , pe care se așeză. Își trecu mâna prin păr și se uită în stânga și în dreapta. Îi apăru o imagine în fața ochilor , imaginea celor doi alergând fericiți prin curta , râzând. Avea o presimțire că era și Bianca acolo , îi putea simți parfumul. Fata necunoscută se așeză pe bancă , lângă Josh. -Eu sunt Alisa. spuse aceasta zâmbind către băiat , dar Josh nu îi răspunse . Nu avea chef de conversație , voia să fie singur.
  Se mai uită o dată pe geamul de la sufragerie , și o observă pe Bianca. Era 100% sigur că ea era acolo. Rămase nemișcat pentru câteva secunde , și în următorul moment își lipi buzele de ale Alisei , aceasta răspunzând la sărut. Nu știa la ce se gândise. Pur și simplu reacționase fără a se gândi la ceva.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 7:25 am

 • Îşi prinse părul într-o coadă, calmându-se cât de cât. Îşi şterse lacrimile şi se ridică de pe acea canapea, ieşind din cameră. Coborî scările cu paşi mici, auzindu-şi tocurile sunând în ecou. Îşi închise ochii pentru câteva clipe şi intră în livingul casei în care-şi alina mereu suferinţa, privind fără să vrea pe fereastră. Nu-i veni să creadă când îl văzu pe Josh acolo. Se întoarse cu spatele la fereastră, clipind de câteva ori, apoi trase aer în piept, pentru a se calma. Privi din nou fereastra şi înţepeni când îl văzu sărutând-o pe acea tipă. Îşi duse mâna în dreptul inimii, clătinându-se pe picioare. Îşi înghiţi cu greu lacrimile şi ieşi din casă prin spate, începând să alerge ca să se îndepărteze de el. Ieşi de pe o stradă, chiar în centrul oraşului, şi opri primul taxi, pe care-l văzu, rugându-l să o ducă orinde vrea el. Nu-i mai păsa. Voia doar să scape de acea durere şi de imaginea cu el, sărutând-o pe acea străină.
  -Nu-mi vine să cred cât de proastă am fost, suspină, atrăgând privirea îngrijorată a şoferului. Era un bărbat între două vârste.
  -Eşti bine, copilă? întrebă acesta, iar Bianca aprobă, deşi lacrimile i se înodau la barbă. Clătină din cap, dorindu-şi dintr-odată, să se poată întoarce înapoi în Londra, să uite de acel oraş. Îşi muşcă buzele, tremurând de plâns. Privi pe fereastră, observând că maşina oprise în autogara de taxiuri. Vru să coboare dar vocea şoferului o opri.
  -Poţi rămâne în maşină dacă vrei să te calmezi. O să te duc înapoi când vrei să pleci, spune şi îi zâmbi blând, iar şatena aprobă plângând.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 7:48 am

  După ce rupse sărutul , se uită la Alisa zâmbind. Aceasta îl îmbrățișă , iar Josh rămase nemișcat. Făcuse o mare prostie , dar ce era făcut era făcut și nu mai putea da timpul înapoi. Oftă , apoi se ridică de pe bacă plecând. Alisa nu zise nimic , dar rămase cu un zâmbet pe față. Josh își văzu de drumul lui , mergând spre casă. Era abătut și trist. Nu voia să se întâmple așa. Își scoase telefonul , deschizându-l. își puse căștile în urechi , ascultând muzică. În scurt timp , era aproape de casă. Nu putea să-și scoată din minte expresia Biancăi când îl văzuse cu Alisa. totuși , Josh ar fi trebuit să fie fericit. Alisa era chiar foarte frumoasă. Avea părul negru , lung și ușor ondulat. Josh își mușcă buza și scutură capul . Nu se putea gândi la Alisa. Pe Bianca o iubea , nu pe ea. Intră în casă și se aruncă pe canapea , gânditor. Își aduse aminte de înghețata lui care se topise. O băgă în congelator pentru o oră , și o scoase luând mai apoi o lingură. Începu să mănânce din înghețata cu tiramisu , butonând telecomanda. Nu avea chef să se uite la Tv , dar altceva mai buna nu găsea de făcut. Lăsă înghețata pe masă și se duse în baie , făcând un duș lung. Începuse să urască zilele precedente datorită fapptului că îi apăruseră numai probleme , era agitat și foarte disperat. Ieșind din duș , aude telefonul sunând. Era Dennise.
  -Alo? spuse acesta punându-se din nou pe canapea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 7:59 am

 • Rămase în acel taxi, plângând, sperând că aşa, va face durerea şi sentimentele pentru el să dispară. Ştia că îl pierduse de tot, iar asta era mai dureros decât orice. Ar fi vrut să discute cu Dennise, dar nu putea pleca de acolo. Nu voia să plece. Deschise uşa de la taxi şi îl strigă pe şofer.
  -Mă puteţi duce la conacul părăsit dinafara oraşului, vă rog? întrebă suspinând şi bărbatul aprobă, urcându-se în maşină. Porni motorul şi în scurt timp fiind pe drum. Între timp, Dennise încerca să o găsească. Îl sună pe fratele tinerei, care nu ştia unde era, aşa că îl sună pe Josh.
  -Cât vă datorez? întrebă Bianca tremurând încet când maşina se opri. Şoferul o privi şi zâmbi blând.
  -Nimic. Am şi eu o fiică de vârsta ta. Mi-ar plăcea ca cineva să facă un lucru bun pentru ea dacă ar fi în starea asta, spuse şi şatena începu să plângă şi mai tare. Ieşi din maşină şi intră în conac, urcând scările prăfuite. Se trânti pe podea, strângându-şi picioarele la piept şi începu să plângă din nou, ştiind că aici nu o va mai auzi nimeni.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 8:18 am

  -Josh , unde e Bianca? se auzi vocea lui Dennise prin telefon , care era îngrijorată. Josh tresări , ridicându-se de pe canapea.
  -Nu știu...a plecat când eu am sărutat-o pe Alisa. spuse el , rămânând nemișcat. Dennise , auzind ce spuse Josh , mârâi nervoasă. Josh încerca să se gândească unde ar fi putut să fie fata , și îi veni o idee.
  -Ai văzut-o în parc? Ați vorbit? întrebă Dennise , iar Josh răspunse că nu. -Ahh , ea venise să vă împăcați..
  Auzind asta , Josh închise telefonul , își luă hainele pe el și ieși din casă. Știa exact unde era Bianca. Intră în mașină și se îndreptă spre conac. În 10 minute ajunse , și intră în imensa clădire veche. Auzi suspinele venind de la etaj , și urcă. O văzu pe Bianca stând jos , ghemuită , plângând. Își trasă o palmă peste frunte , și se duse lângă ea , dar se oprise. Știa că Bianca nu va reacționa normal , era nervoasă și supărată. Oftă , și încercă să o ridice de jos, și o luă în brațe.
  -Lovește-mă...fă-mi ce vrei. spuse acesta încet , strângând-o la piept.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Bianca J. DuPont

avatar

Mesaje : 18
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 8:31 am

 • Lovi cu pumnul în podea, rănindu-se destul de rău la mână, din cauza unul vârf de cui, ce-i intră în mână şi o zgârie extrem de rău. Îşi privi braţul însângerat şi strânse din dinţi, suspinând. Nu-i venea să creadă că avusese încredere în el, crezuse tot ceea ce-i spusese, iar acesta nu făcu decât să-şi bată joc de ea pentru a doua oară.
  -De proastă. De aia am avut încredere că spune adevărul! exclamă prinse suspine şi privi absentă podeaua, având în continuare lacrimi în ochi. Auzi paşi, apoi braţele lui ce o traseră spre el.
  -Să nu îndrăzneşti să mă atingi, se răsti şi îl împinse, ridicându-se de jos. Îl privi, pentru prima oară cu ură, dar nu-i mai păsa.
  -Am avut încredere în tine! Am crezut în fiecare cuvânt pe care mi l-ai spus la restaurant şi m-am gândit că am exagerat. Că e mai bine să uit ce s-a întâmplat. Dar ca deobicei, am fost o proastă şi ce s-a întâmplat? Tot eu sunt cea care acum are inima ruptă în bucăţi, tot din cauza ta! ţipă plângând şi se rezemă de perete, acoperindu-şi gura cu palma. Privi podeaua, lacrimile continuând să-i alunece pe obraz. Cu cât plângea mai mult, cu atât durerea parcă mai tare creştea. Îşi scoase telefonul şi îl deschise, cu mâinile tremurânde. Îi trimise un mesaj lui Dennise, rugând-o să vină să o ia de acolo.Smile. Tomorrow will be much better : )
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Joshua G. d'Louise

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 17/05/2012

MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   Dum Mai 20, 2012 8:50 am

  O lăsă să se depărteze de el , lăsând capul în jos. Nu știa ce să mai facă. Tot ce făcea era greșit și nu mai putea repara nimic . O privi pe Bianca. Înjură în gând.
  -Degeaba îi trimiți mesaj. Am vorbit eu cu ea. spuse serios uitându-se la fata care plângea. din cauza lui. Ea plângea din cauza lui și nu suporta să o vadă în halul ăla. Dădu cu pumnul în podea , înjurând printre dinți. Se ridică de jos , și rămase nemișcat. Nu știa ce să facă. Dacă se apropia de ea , aceasta îl va depărta și va țipa. Dacă pleca , o va pierde pentru totdeauna. Măcar încerca să salveze cât mai rămăsese din iubirea ei.
  -Știu , am fost un idiot. Ba nu..un nesimțit. Fă-mă cum vrei ! spuse răstit , având capul în jos.
  Își îndreptă pașii spre ieșirea din cameră. Dacă Bianca îl ura și nu-l mai dorea în preajma ei , Josh avea să îi facă pe plac. Se opri pentru un moment , apoi ieși din cameră. O luă la stânga , și se rezemă de peretele care despărțea holul și camera. Se așeză pe podea , privind pierdut în jos , gândindu-se la o cale ca ea să-l ierte , dar asta era imposibil. O rănise prea mult pentru a mai avea pretenția să-l ierte , și o înțelegea. Se ura pe sine însuși , nu mai dorea să existe.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Can I be your heart?   

Sus In jos
 
Can I be your heart?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forever Young :: Oraşul :: Restaurantul-
Mergi direct la: