Real RPG
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 I got it wrong, I am in love.

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 8:09 am

 • Închide ochii, făcându-şi încă odată vânt din leagăn. Dar se plictisea prea tare. Vremea de afară nu era chiar încântătoare. Era o dimineaţă urâtă, ploioasă, aşa cum nu îi plăcea ei. Toată atitudinea ei fercită s-a stricat odată cu micuţa ploaie din acea dimineaţă. Se strâmbă, schimbând melodia din playlist.
  Se ridică brusc şi îşi face drum cu paşii mici spre conac, din cauză că nu avea ce face. Simte cum picuri mari se lovesc de părul ei şi o ia la fugă spre casă, din cauză că tot ce îi lipsea acum era să răcească. Se ascunde sub un copac ca să îşi mai tragă sufletul, apoi începe din nou un sprint până în conac. Se lipeşte de uşă, răsuflând uşurată. Îşi scutură părul şi începe să se plimbe aiurea pe coridoare, fredonând melodia pe care o ascultă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 8:29 am

Toată noaptea îşi petrecuse scriind melodii, gâdilând corzile chitării non-stop de parcă ar fi fost un robot. Nu învăţase pe deplin să se relaxeze complet atunci când era cazul, fapt pentru care îi mai rămăsese o "mică doză". Era obişnuit cu programul foarte încărcat ce ţineau de repetiţii - ba la teatru, ba pe platourile de filmare şi chiar şcenele imense în care-şi susţinea concertele alături de colegii de trupă. Oftă lung, ciufulindu-şi părul şaten şi îşi strâmbă slab buzele la toate acele gânduri, renunţând în acel moment la toate lucrurile, inclusiv lăsându-şi chitara pe pat. Se ridică încet de pe salteaua moale şi îşi întinde trupul, simţind oasele trosnindu-i. Ah, la naiba! , îşi spuse în mintea sa atunci când simţi cum o durere insuportabilă îi străpunge spatele.
Primul gând ce-i străbătea prin minte era să fugă departe de acei pereţi ai camerei, de multe ori simţindu-se ca într-o mică închisoare între aceştia. Zis şi făcut. Îşi ia o un hanorac la întâmplare, se încalţă cu adidaşii săi favoriţi şi porneşte în doar câteva secunde pe uşă. Învârte cheile pe deget după ce închise obiectul de lemn şi cu paşi apăsaţi dar calculaţi străbate coridorul răcoros, începând să fredoneze melodia de la Nirvana - "Smells like teen spirit". Nu prea mai băga de seamă ceea ce avea să se întâmple în jurul său doar îşi ridică privirea ciocolatie în sus, privind tavanul alb şi îşi afundă mâinile albicioase în buzunarele hanoracului.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 8:35 am

 • Se plimba în prostie cu adevărat. Prin chinul ei de a uita de ploaia de afară, a început chiar să cânte cu voce tare pe coridoare. Binenţeles că nu se auzea. Doar că erau alţii care o auzeau. Mereu a fost mândră de vocea ei, dar acum era altceva. Era înconjurată de oameni pe care nu îi ştia, deci îi era frică şi să clipească. Fixă podeaua după ce instalatorul a certat-o că a început să cânte prea tare, luând o faţă chiar supărată. Se gândi, în sinea ei, de ce mai era aici? Ar putea să se întoarcă un-doi acasă. Dar acasp erau restul. Şi asta nu era chiar bine. Se încruntă, simţind cum se loveşte de ceva. Se dă doi paşi mai în spate, rostind o micuţă înjurătură pe o franceză perfectă. Îşi ridică încetişor capul, pentru a vedea peste cine a dat, scoţându-şi o cască din urechi. Continuă să îşi ridice capul din ce în ce mai mult, dându-şi seama de diferenţa de înălţime dintre ea şi tânăr. Îşi umezeşte buzele, roşind.
  " Îmi... Îmi pare rău. " spune, timid, dându-şi seama prea târziu că a uitat să se concentreze asupra pronunţiei sale, cuvintele având un accent enervant.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 8:54 am

Acum chiar că ar fi preferat să fi făcut o plimbare prin ploaie, poate că în modul acesta ar putea să se liniştească şi să-şi aşeze gândurile în ordinea perfectă sau.. oarecum perfectă. Continuă să cânte melodia celor de la Nirvana, fiind una dintre trupele sale favorite şi pentru care ar fi dat orice să cânte o melodie de-a lor dar cum îşi propuse să mai ia o pauză, ar fi trebuit să se fi ţinut de cuvânt măcar pe ziua de astăzi.
Cum nici nu băgase absolut deloc în seamă că nu era singur pe acel hol, simţi cum lovi un trup micuţ, firav în comparaţie cu el. Ameţit, puţin spus în acele momente. Îşi coboară treptat privirea ciocolatie dar caldă în jos, adoptând o faţă de căţeluş şi mări încet ochii când auzi acele cuvinte în franceză. Ar fi pus pariu că-l înjurase, cine nu ar fi făcut-o? Oftă scurt, ducându-şi mâna după ceafă şi zâmbi slab.
" Nu e nimic, eu ar trebui să-mi cer scuze. " rosteşte Ash pe un ton calm, veşnicul său ton calm şi sincer fiind, chiar şi atunci când era nervos aceeaşi tonalitate şi-o păstră. O cercetă mai bine pe tânăra din faţa lui, atrăgându-l în special culoarea părului ei; nu mai văzuse până acum aşa ceva, dar el aprecia întotdeauna acel ceva nou, ce nu întâlnea în mod deosebit.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 9:09 am

 • Juli chicoti uşor, dându-şi seama că nici pe tocuri nu ar putea să îl privească direct în ochi. Încearcă să nu roşească, deşi privirea lui cercetătoare continua să o facă să roşească. Îşi scoate mâna stângă din buzunarul hanoracului şi şi-o trece încet prin părul albăstrui.
  " Pot să... Mă plimb cu tine? " întreabă, ştiind că oricum nu ar fi avut ce să facă astăzi.
  Tânărul şaten îi crea o stare de curiozitate, vrând să l secătuiască de secrete. Nu era aşa cu oricine, deci el avea ceva special. Nu îşi putea dea seama ce era. Probabil că era din cauza primei priviri calde pe care a văzut-o de când a venit aici. Îşi încurcişează degetele, seprând ca acesta să spună da.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 9:28 am

Îşi luă mâna de după gât şi şi-o lăsă relaxată pe lângă corp, privind-o în continuare pe tânăra din faţa lui şi surâse cu blândeţe când o văzu că roşeşte; dar încetă în cele din urmă să o mai cerceteze căci ştia că putea deveni incomod, probabil enervant pentru cel/cea cu care stătea de vorbă de obicei. Afişă un zâmbet finuţ şi dulce pe buze, unul specifiic lui, şi îşi dădu la o parte câteva şuviţe şatene iar când îi auzi întrebarea fetei, îşi îndreptă din nou irişii cafenii şi plăcuţi către ea.
" Desigur, nu văd de ce nu. " îi răspunde pe acelaşi ton, unul chiar mai amabil, simţindu-se totuşi bine astăzi că avea cu cine să-şi mai petreacă timpul, ţinând cont că era închis mai tot timpul între acei pereţi ai camerei sale.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 9:36 am

 • Oftă în sinea ei uşurată când a observat că tânărul de lângă ea nu o mai cerceta din priviri. Era timidă, şi faptul că cineva se uita la ea cu o privire critică nu ajuta aproape deloc. Îşi mai atinge vârful şuviţelor albăstrui cu degetele, zâmbind larg şi dulce către el. Face doi paşi uşori până ajunge în dreptul lui şi se ridică pe vârfuri. Tot era mai mică decât el. Chicoteşte, ca atunci când era un mic copil, şi se lasă din nou la nivelul ei obişnuit.
  " Eu sunt Juli. " spune, rostindu-şi numele cu grijă, şi încet, nu îl felul grăbit şi cu prune în gură cu care se prezenta când vorbea feacenză. Începe să cânte, fără voia ei, pe franceză şoptit, concentrându-se asupra cuvintelor cu adevărat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 9:47 am

Surâde amuzat când fata se ridică pe vârfuri doar pentru a ajunge la nivelul lui. Clătină uşor din cap, zâmbind mai larg şi vesel de data aceasta şi îşi drese uşor glasul, asta şi din cauza ţigărilor. Dorea de atâta timp să se lase de acest obicei, dar nu ştia când avea să fie momentul ori nu exista ceva care să-l motiveze pe deplin. Îşi alungă rapid acele gânduri din minte iar când o auzi pe tânără, înclină uşor chipul către ea, încercând să ajungă la nivelul ei - bineînţeles, totul fiind în joacă.
" Aiden, îmi pare bine. " se prezenză la rândul lui, având acea seninătate specifică în privire şi reveni în cele din urmă la poziţia sa, mişcându-şi uşor umerii. În ultima perioadă, cam îl "urmăreau" durerile de spate şi nu prea găsea metode cum să scape de aşa ceva. Zâmbi vesel dar dulce în continuare, trecându-şi scurt mâna prin părul şaten.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 9:54 am

 • Zâmebşte la rândul ei când acesta surâde. Era o persoană plăcută, cu care te acoodai repede, şi pentru ea, deci asta era ceva bun. Se uită la el cum se apleacă în faţă şi, brusc, îşi dă seama cât de copilăroasă este. Îşi pune mâna înapoi în buzunar ca să o lase acolo. Îi aude numele şi îl pronunţă de câteva ori în mintea sa pentru a fi sigur că îl va pronunţa bine data viitoare. Oricât de bună era la engleză, talentul ei suprem era să stâlcească şi să boteze oamenii.
  " Încântată. " spune ea, cu un zâmbet gingaş pe faţă, tipic ei pe chip.
  Nu zâmbea aşa pentru orice persoană pe care a cunoscut-o acum câteva minute, deci el chiar avea ceva interesant, care o atrăgea. Nu ştia exact ce, dar acel ceva exista. O ia la pas uşor în direcţia în care se îndreptase mai înainte Aiden, aşteptând ca acesta să vină de asemenea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 10:17 am

Îi observă imediat zâmbetul gingaş, lucru pentru care îl determina să zâmbească blând şi să se simtă chiar mai bine. Aprecia cu mult persoanele vesele, acea gingăşie pe care nu o putea găsi chiar la orice pas - lucru pentru care nu accepta în preajma sa orice fel de manifestare ce ţinea de "grotesc". Prefera într-adevăr fetele cu acel strop de gingăşie ce rar se mai găsea şi care îl determinau să se topească din toate puntele de vedere. De cele mai multe ori era considerat nebun, dar cui îi păsa de părerea altora? Lui nu, cu siguranţă.
" Preferi un loc anume, Juli? " întreabă pe un ton mai copilăresc, dar plăcut auzului şi îşi trece uşor vârful limbii peste buze, simţindu-le uscate. Clipeşte imediat de câteva ori, irişii ciocolatii îndreptându-se către chipul albicios al fetei apoi îşi lăsă încet chipul într-o parte. Când considera şi dorea într-adevăr, Aiden sau Ash putea deveni cea mai amabilă şi drăgăstoasă persoană întâlnită vreodată. Probabil acum era şi momentul, trecuse mult timp de când nu mai apelase la această latură, folosind-o de cele mai multe ori pe cea serioasă - fiind chiar plictisit de acele împrejurări în care era silit să fie.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 10:29 am

 • Continuă să zâmbească aşa dulce, tipic ei. Până la urmă, nu avea nicun motiv pentru care nu ar zâmbi acum. Aiden avea o personalitate plăcută până acum, ceea ce o făcea să devină şi ea mai deschisă. Îşi ciufuleşte părul, ascultându-i tonul copilăros. Îşi pune mâna pe vârful nasului, poziţie pe care o lua de multe ori când trebuia să aleagă ceva atât de important. Din păcate nu îi veni nicio idee. Îşi ridică încet privirea dezamăgită şi îşi arcuieşte umerii. Era foarte dezamăgită de ea însăşi.
  " Nu am nicio idee. Erau nişte leagăne afară, dar sunt sigură că s-au udat... " spune, uitându-se la el cu aceiaşi privire, folosind un ton oarecum supărat. Nu îi venea în cap absolut nicio idee despre unde s-ar putea duce.


Ultima editare efectuata de catre Juli d'Montague in Vin Mai 18, 2012 10:47 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 10:48 am

O ascultă liniştit, ţuguindu-şi buzele şi privi într-un punct fix pentru câteva clipe. Nu ştia dacă ar fi abordat aşa cum trebuie situaţia sau dacă Juli ar fi avut chef de o mică plimbare şi o oprire la o cofetărie, pentru a se îndulci fiecare din bunătăţişe cu ciocolată, frişcă şi alte sortimente. Însă ar fi avut de riscat, nu credea că avea ceva de pierdut din asta. Afişă din nou zâmbetul său specific şi trase aer adânc în piept.
" Ce-ai spune de cofetărie? " întreabă vesel, clipind des de câteva ori şi îşi lasă încet chipul pe spate. Şi să fi fost sincer, nu mai fusese într-o cofetărie aşa, de bună voie, de foarte mult timp. Prin turneu era strict ora, minutul, totul indicat cum şi ce ar fi trebuit să facă - îşi alungă iar şi iar gândurile de fiecare dată când îşi aduce aminte. Îşi trece uşor mâna albicioasă după gât, păstrându-şi zâmbetul finuţ pe buze.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Vin Mai 18, 2012 10:47 pm

 • Zâmbeşte amuzată de faptul că îşi ţuguise buzele. Era un tic şi de-al ei. Zâmbeşte în continuare, fericită. Continuând să examineze în minte posibilităţile unde ar putea merge. Evident, nu găsea niciuna. Se uită la el, ascultându-l cum vorbeşte. Cofetăria! Bineînţeles, nu s-ar fi gândit la aşa ceva singură. Dar, acum că i-a dat idea, chiar ar fi vrut să mănânce ceva dulce.
  " Hehe, la cofetărie! " spune ea, pe un ton copilăros, bătând din palme ca atunci când avea şase ani. Nu era copilă oricând. Dar acum era altceva. Era bine dispusă cât afară plouă, este o excepţie.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 5:11 am

Îşi scufundă mâna pentru câteva clipe în buzunarul hanoracului, în aşteptarea răspunsului. O mai privi atent dar blând pe tânăra din faţa lui, mai mult axându-şi privirea către părul ei albastru ce-l determina să afişeze un zâmbet mai senin. Când îi aude cuvintele, clipeşte de două ori adoptând o expresie de căţeluş şi aprobă uşor din cap.
" Atunci să mergem. " îi spune calm şi liniştit şi porni încet la pas, căutându-se prin buzunare după pachetul său de ţigări. Afişă un zâmbet victorios atunci când le găsi şi o privi scurt pe Juli. Îşi ţugui din nou buzele, renunţând rapid la acest gest, probabil nu i-ar fi picat bine nici tinerei şi aşa ar fi o ocazie în care putea să se abţină de la aşa ceva pe ziua de astăzi. Cum ajunse în dreptul uşii, o deschise cu grijă, lăsând-o pe Juli să iasă prima.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 9:29 am

 • Zâmbeşte, trecându-şi degetele din nou prin firele colorate de păr când tânărul îi dă îndemnul de a porni. Merge după el fericită, lovind din când în când cu vârful tenişilor podeaua. Îi priveşte printre gene cum vrea să îşi ia o ţigară. A început să îi spună, din păcate pe franceză, că nu o deranjează, dar era prea târziu. A renunţat la gest. Îşi ţuguieşte buzele scurt, apoi le umezeşte. Îi priveşte uimită gestul de a o lăsa pe ea să iasă prima. Era un băiat extrem de manierat, putea să numere pe degetele de la o mână alţii ca ei, şi îi mai şi rămâneau degete.
  " Merci, " spune ea, cu un zâmbet dulce pe buze, ieşind afară, aşteptându-l apoi şi pe el să vină.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 10:23 am

Ash o aude că rosteşte ceva în franceză, dar nu realiză ce anume, oricum ţigările îşi aveau locul în buzunarele hanoracului. O urmăreşte discret cu privirea, păstrându-şi zâmbetul finuţ pe buze şi iese în cele din urmă după ea privind către cer doar pentru câteva clipe.
" Pentru puţin. " îi spune la fel de amabil şi calm, înclinând uşor capul în dreapta şi în stânga, simţind din nou acea durere. Clar îşi propusese să se odihnească de acum încolo mai mult decât considera el că avea "pauză". Îşi trece uşor vârful limbii peste buzele uscate şi se strâmbă uşor, apoi trase aer adânc în piept. " Umm.. spune-mi ceva despre tine, Juli. Dacă vrei. " încearcă să facă o mică conversaţie, dându-şi la o parte de pe frunte câteva şuviţe şatene.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 10:38 am

 • Zâmbeşte larg către el, mulţumind din nou că îi ţinuse uşa deschisă. Îşi trece vârfurile degetelor peste părul de pe frunte pentru a-l aranja apoi se întoarce cu privirea către Aiden, încercând să se gândească la ce ar putea să îi spună despre ea. Pe lângă faptul că familia ei sau o ura, sau uita că ea există, nu vedea ce ar putea să îi spună. Şi, dacă i-ar spune asta, ar părea extrem de disperată. Se încuntră, căutând în mintea ei ce ar putea să îi spună.
  " Îmi place ciocolata. " spune ea atât de simplu şi de banal de parcă ar fi fost un lucru de la sine înţeles. Continuă să se uite în jos, gândinud-se la ce altceva ar putea să spună despre ea însăşi. Nu a fost bună la asta niciodată.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 10:46 am

Păşeşte apăsat pe asfaltul umed, afundându-şi mâinile albicioase în buzunare şi pentru un moment îşi lasă privirea ciocolatie în jos. De abia aştepta să ajungă în acel local, plin cu deserturi şi să-şi răsfeţe papilele gustative. Îi aude într-un final glasul fetei şi răspunsul ei, clipind atunci de câteva ori; pe de o parte confuz, dar tototdată şi gânditor. Îşi subţia uşor buzele, ridicând privirea din pământ şi o îndreptă către drum.
" Doar atât? Să ştii că nu-ţi cer să spui cine ştie ce lucru.. dacă nu doreai să o faci, nu trebuia. " îi spune cu un glas blând şi un zâmbet pe măsură, privind-o liniştit în ochi. Pe de o parte, simţea şi el oarecum că nu îşi alesese aşa bine întrebarea. Se certă în gând pentru câteva clipe dar se resemnă rapid şi îşi îndreptă ochii către cer. " Dar de artă, ce spui? " adaugă după un moment de linişte.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Sam Mai 19, 2012 11:52 pm

 • Se întoarce către el, ascultându-i primul răspuns. Îşi umezeşte buzele, lăsându-l să termine. De fapt, erau atât de puţine lucruri de spus despre ea fără să pară că îşi plânge de milă. Continuă doar să zâmbească, uitându-se la el.
  " De fapt, nu ştiu ce să îţi spun despre mine... " rosteşte ea, trecându-şi degetele peste ecranul telefonului care îi vibra în buzunar. Nu voia să ştie nici cine o sună, nici să răspundă. Continuă să zâmbească spre el, ascultându-i următoarea întrebare. " Depinde ce fel de artă. " spune, gânditoare oarecum. " Fiind franţuzoaică, ar trebui să îmi placă toate felurile de artă, dar cred că mă împac doar cu muzica. " adaugă, uitându-se la el într-un fel foarte drăguţ.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Lun Mai 21, 2012 11:34 am

Păşeşte la fel de calm, ţinându-şi mâinile ascunse în buzunarele hanoracului. O priveşte subtil, dar o ascultă în continuare - dar nu pierde nici un amănunt. Simţea că ceva nu ar fi fost în regulă cu Juli, însă nu avea să insiste prea mult pe această temă, chiar şi el începea să nu se suporte. Îşi subţiază slab buzele.
" Aş fi întrebat şi de arta fotografică.. " surâse slab dar cu acel strop de blândeţe specific atunci când îi plăcea compania cuiva. Acum ar fi dat orice să-şi fi adus chitara de acasă, poate aşa ar fi putut trece peste acel moment în care probabil, tânăra nu s-ar fi simţit chiar atât de bine. Trage aer adânc în piept şi o priveşte din nou senin. " Dar cu siguranţă, muzica este şi la mine pe primul loc. Nu cred că aş putea trăi fără. " priveşte uşor nostalgic către cer şi zâmbeşte în cele din urmă finuţ în colţul gurii, alungând orice gând din mintea sa iar ochii ciocolatii se întâlnesc cu cei ai tinerei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Mar Mai 22, 2012 7:07 am

 • Se uită la ea, zâmbind larg. Se joacă cu degetele pe marginea ecranului, acesta încetând să mai sune. Îi ascult replica şi se încruntă. Îşi ura pozele cu ea. Dar iubea să facă poze. Surâde dulce către acesta, păşind uşor înaintea lui.
  " Se pune dacă îmi place să fac poze? " spune ea, întrebătoare. În acest fel, îi plăcea fotografia. Altfel, nu se prea omora cu aşa ceva. Îi zâmbeşte larg, dulce. De ce, în sinea ei, ar fi vrut să spună mai multe despre el? " Nimeni nu ar putea trăi fără muzică. Este unicul fel rămas de a te exprima liber." spune, fixându-l adânc în ochi pe tânărul din faţa ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Mar Mai 22, 2012 9:00 pm

O ascultă la fel de liniştit şi se hotărăşte să-şi scoată mâinile din buzunarele hanoracului. Zâmbeşte în acelaşi mod ca până acum şi clipeşte de câteva ori.
" Desigur, de ce să nu se pună? " surâse uşor Aiden, trecându-şi scurt mâna prin păr şi o urmăreşte uşor cu privirea sa cafenie când începe să o ia la pas înaintea lui. Nu spune nimic până când nu-i aude iar cuvintele şi atunci îşi drese uşor glasul. " Da, într-adevăr, muzica este un mod prin care să te exprimi liber.. însă nu numai ea. Se poate şi prin pictură, dans şi aşa mai departe, depinde de receptor şi de ceea ce artistul vrea să comunice. Nu întotdeauna ceilalţi înţeleg mesajul pe care vrei să-l transmiţi.. " spuse ultima frază cu o notă de melancolie însă clătină uşor din cap, păstrând acel zâmbet finuţ şi blând pe chipul uşor albicios. Nici nu-şi mută privirea de la Juli, probabil nu realiza prin ce loc se aflau acum sau cât mai aveau până trebuiau să ajungă la acea cofetărie, însă nu asta îl preocupa pe moment - mai mult să nu facă o gafă de faţă cu ea, căci sincer vorbind, era expert în aşa ceva.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Mier Mai 23, 2012 6:28 am

 • Îi zâmbeşte dulce, înţelegând că aşa mergea. Îşi pune mâna peste firele albăstrui de păr. Se uită dezamăgită la el. Vrea să se vopească blondă la loc. Îi sătea mai bine aşa. Se întoarce la realitate, asculâdnu-i cuvintele cu atenţie. Avea o oarecare dreptate. Dar, în continuare, nu putea suporta oricealt fel de artă. Îi zâmbeşte larg, aprobându-l cu un singur cuvânt. Se uită în jur, uşor pierdută. Nu ştia exact unde se alfă, dar asta i se întâmpla mai mereu.
  " Umm, tu ştii pe unde suntem? " întreabă, întinzând o mână în faţă, simţind câţiva picuri de ploaie lovind-o pe palmă. Se încuntră, dându-şi seama că ea nu avea altceva decât acel hanorac fără glugă pe ea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier D. Aiden

avatar

Mesaje : 48
Data de înscriere : 16/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Mier Mai 23, 2012 8:55 am

O urmăreşte liniştit cu privirea şi zâmbeşte subtil, fără să adauge alte lucruri. Brusc, câteva picături de ploaie îşi făcură loc pe obrajii lui, lucru ce-l determina să clipească des de câteva ori şi să-şi îndrepte atenţia către Juli. Îşi dădu jos hanoracul său şi îl aşeză cu grijă peste umerii micuţi ai fetei - asta pentru faptul că avea şi glugă. Îi zâmbeşte larg şi dulce, oricum nu accepta nici un refuz sau comentariu. El purta doar un tricou larg, violet, având câteva caricaturi pe acesta. Când îi aude întrebarea, îşi trece uşor mâna prin păr şi priveşte de jur-împrejur.
" Da, trecem strada şi ajungem imediat. " îi răspunde calm şi liniştit şi îşi duce uşor mâna după gât, clipind de două ori.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Juli d'Montague

avatar

Mesaje : 60
Data de înscriere : 18/05/2012

MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   Joi Mai 24, 2012 5:28 am

 • Dă din cap aprobator, foarte hotărâtă să aibă încredere în el. Trebuia, din moment ce ea era complet paralelă cu ce se întâmpla în acest oraş. Dacă ar fi posibil, s-ar pierde în prorpul ei apartament. Dar încă nu reuşise acest magnific record. Se uită în jur, sperând să vadă ceva care i s-ar părea familiar. Evident, totul îi era sau străin sau la prima vedere. Se încruntă, privindu-l pe şatenul de lângă ea.
  " Hmm... Ce - mai - faci? " spune, pe un ton fericit. Aceasta era întrebarea ei tipică atunci când nu ştia ce să mai spună. Era felul ei de a schimba un subiect dificil sau de a înlătura tăcerea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: I got it wrong, I am in love.   

Sus In jos
 
I got it wrong, I am in love.
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forever Young :: Conacul :: Holurile-
Mergi direct la: